středa 3. června 2020

Přípravka pro rodiče

Milé světlušky, vážení rodiče,

rádi bychom vás jako každý rok pozvali na přípravku s rodiči. Uvažovali jsme o rizicích takové akce a nakonec jsme došli k závěru, že pokud si budeme na přípravce všichni počínat zodpovědně, nemělo by to následné tábory ohrozit (jedná se hlavně o mísení v rámci mladších a starších oddílů, rodičů a vedoucích). Chtěli bychom proto nastavit hygienická opatření, která zamezí případnému přenosu koronaviru a o jejichž dodržování vás na přípravce budeme žádat. Také prosíme před odjezdem na přípravku zvažte svůj zdravotní stav. Pokud by se epidemiologická situace zhoršovala, budeme nuceni přípravku zrušit.


I tak se ale na vaši pomoc velmi těšíme a věříme, že si společný víkend užijeme. Zájemce tedy prosíme o vyplnění dotazníku. Odkaz zde: https://forms.gle/Uh86KE6LKHZKBcsM6

Přikládáme pozvánku, hygienická opatření pošleme později.


Dále bychom se na vás chtěli obrátit ještě s jednou prosbou. Pro připravovaný tábor hledáme starší automobil pro zajištění každodenních nákupů atd. Časté cesty do tábora a zpět po lesní cestě si na autech vybírají svou daň, a proto se chceme zeptat, jestli byste nám nebyli ochotni půjčit své auto, u kterého třeba uvažujete o likvidaci. Půjčené auto ještě musí být způsobilé provozu po pozemních komunikacích a mít platnou STK. Nabízíme, že bychom se po skončení táborů postarali o jeho ekologickou likvidaci a odpis.

S nabídkami se můžete obracet na mail ondrejbursik@gmail.com Děkujeme! 


Pokud se nám takto auto zajistit nepodaří, určitě se nic neděje. V takovém případě bychom využili služeb autopůjčoven a půjčili si auto (ideálně s pohonem 4x4) tam.


S pozdravem
za vedoucí Stopařů
Terka Vitoušová, Ondřej Buršík - Fido a Markéta Čistecká - Dolce

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.