pondělí 1. června 2020

Světluška online 23


Naše milé světlušky,

všechno nejlepší! Dneska je váš den, den dětí, tak snad jste si ho patřičně užily. Máme pro vás jednu trochu špatnou a jednu naopak hodně dobrou zprávu. Ta první je, že dneškem končí naše online světluška a tipy pro volnou chvíli už na kotěcích stránkách nenajdete. Nebudete ale smutnit dlouho, protože (a teď se připravte) příští úterý 9. června se již uvidíme NAŽIVO!  My už se nemůžeme dočkat. Potkáme s v Drahanském údolí a konečně si budeme moct povědět, jak se máme, podělit se o historky z karantény (určitě jich máte spoustu) a zahrát si společně hry, ke kterým doma nebyl prostor. Bližší info, kde a v kolik se potkáme, najdou rodiče ve svých mailových schránkách nebo na stránkách v dalším příspěvku.

Abychom vás ale neochudily o poslední várku nápadů, tady jsou:

Určitě jste si alespoň jednou vzpomněly na nějaký prima zážitek ze skauta. Ať už z tábora, výpravy nebo schůzky.  Zkuste si ho co nejlépe vybavit a pak nakreslit na papír. Pokud budete chtít, můžete ho přinést na schůzku a my ho vylepíme v klubovněJ

Neříkejte, že jste si nikdy nevyrobily svůj vlastní lapač snů. Že ne? Tak mrkněte na tenhle návod a pak šup s lapačem nad postel.


Máte doma karty? Tak je vytáhněte a zahrajte si s někým z rodiny třeba prší. Zkuste se zeptat rodičů, jaké karetní hry znají, a třeba se přiučíte něco nového.

Mějte se krásně a v úterý devátého šestý naVIDĚNOU.
Vaše KO vedoucí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.