pondělí 27. dubna 2020

Světluška online 13

Naše milované světlušky,
čas nám hrozně letí, za tři dny je tu květen! S vedoucími pilně připravujeme tábor, doufáme, že vše dobře dopadne a budeme moct strávit 14 dní v krásné přírodě🌼🌲🐞!

Stezka
Koukněte, zda máte hotové body, které byly zmíněné v předchozích příspěvcích, pokud jste na ně třeba před týdnem neměly čas, zkuste si ho najít v tomto týdnu 😉. Určitě se bude hodit třeba kapitola Zdraví z příspěvku 9.

Hlavička
Tentokrát využijeme časopis Světýlko- dubnové číslo, které byste měla mít každá doma😊. Vybraly jsme kvíz na straně 32 a 33.V časopise Světýlko je ale i spousta dalších kvízů a hádanek, takže si můžete vybrat, který se vám nejvíce líbí a vyplnit i jiný.

Pro dlouhou chvíli
V časopise Světýlko nenajdeme jen kvízy, ale i spoustu čtení nebo tipů na vyrábění, tak hurá do toho 😉. Na straně 19 je dokonce recept na palačinky! Pokud je ale budete chtít vyzkoušet, nezapomeňte poprosit o pomoc nějakého dospěláka, určitě rád pomůže a bude dávat pozor, aby se vám něco nestalo😊.

Kdo poznal své vedoucí?
V minulém příspěvku jste si mohly všimnout fotek nás vedoucích. Tehdy nám bylo asi jako vám😁.Dneska přidáváme fotky "s řešením".
Doufáme, že se máte krásně! Moc se těšíme, až se s vámi opět uvidíme!
Vaše Ko vedoucí 😺


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.