pondělí 11. května 2020

Světluška online 17

Milé světlušky,
venku se ochladilo a možná i prší, to ale rozhodně není důvod ke špatné náladě! Zatímco příroda načerpává potřebnou vláhu, pojďte se na chvíli zabavit doma u další online světlušky.
Nejprve si splníme bod ze stezky:

  • V nováčkovské zkoušce nalistujte stránku Zdraví a naučte se důležitá telefonní čísla. Všechna začínají na 1 a 5, potom už jenom přidáte 5 pro záchranku (jako invalidní vozíček), 8 pro policii (jako pouta) a 0 pro hasiče (jako rybník, ze kterého mohou brát vodu).
  • V první hvězdě se podívejte na stránce Má vlast hned na první úkol. O těchto dvou jménech už jste určitě ve škole slyšely. A pokud si je nepamatujete, zkuste správnou odpověď vyhledat na internetu.
  • No a z druhé hvězdy jsme vám vybraly čtvrtý úkol kapitoly Skauting. Je to jenom jedno číslo, tak ho zkuste zjistit a párkrát za den si ho zopakovat. Bod bude mít splněný za minutku!
Že už vám jde ze všech informací hlava kolem? Odpočiňte si s aktivitou pro dlouhou chvíli. Videonávod na tyhle roztomilé lištičky najdete tady.

Origami líška | Líška z papiera | Origami pre deti | Origami pre ...

No a kdo by si chtěl potrápit hlavičku, máme pro vás hádanku.
První část voní jako v Indii,
druhé svátek v neděli jsme slavili.
A když to spojíš v jednom řádku,
už víš, že myslím _________ !

Myslíme na vás, jak to asi v tomhle čase zvládáte. Protože jste ale pořádné světlušky, tak věříme, že statečně a vesele :). Mějte se krásně a už se moooc těšíme, až se zase uvidíme.
Vaše KOvedoucí

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.