čtvrtek 2. dubna 2020

Světluška online 6

Naše milé světlušky,
už je to pomalu měsíc, co jsme se neviděly. Doufáme, že se máte dobře a že jste zdravé! My se máme dobře a nemůžeme se dočkat, až se s vámi zase uvidíme 😊.
I dnes pro vás máme připraveno pár tipů, co dělat, když jsme doma a nemůžeme běhat venku. Tak hurá do toho!
Jako obvykle dnes přikládáme tip na stránku ve stezce- Já a můj kamarád. Myslíme si, že bude nejlepší, když se nad touhle stránkou zamyslíte někde o samotě a v klidu si body projdete. Kromě bodu 3, který si budete moci splnit, až se opět uvidíme, si ostatní body můžete odškrtnout už dnes 😉.
Stránka Já a můj kamarád je v první i ve druhé hvězdě, takže jestli už máte Nováčkovskou zkoušku, pusťte se dál.
Také vám máme vyřídit pozdrav od Myšpulína. Ptá se, jestli pravidelně cvičíte a jestli už jste nám poslaly vyplněný kvíz. Pokud jste tak neudělaly, tak nám ho prosím pošlete, ať má radost 😊.
On nám na oplátku poslal pokračování našeho Čtyřlístkového komiksu:

Snad jste si uzly vyzkoušely u příspěvku 3, pokud ne, můžete se k němu vrátit a zkusit si je dnes nebo o víkendu😊. Zkuste také vymyslet, jak by mohl komiks pokračovat, vaše nápady mohou vaši rodiče poslat nám vedoucím na email.
Velikonoce jsou za dveřmi! Je nejvyšší čas vyzdobit si velikonočně svůj pokojíček 😉👍. Na velikonoční zápichy do květináče budete potřebovat pouze špejli, barevné papíry nebo bílý papír a fixy, lepidlo a stuhu nebo lýko na mašli. Věříme, že to zvládnete levou zadní!

A co vlastně jsou ty Velikonoce?



A až budete mít hotovou velikonoční výzdobu, můžete si s rodinou zahrát společně nějakou hru. Za nás určitě doporučujeme Double nebo třeba Švábí salát, ale určitě bude super jakákoli hra, kterou máte doma a baví vás 😉.

Mějte se krásně a nezapomínejte se s námi podělit o hotové výtvory nebo kvízy z online světlušek, těšíme se na ně 😇!

S pozdravem vaše KO vedoucí 💗







Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.